Contract rezervare

Site-ul yesterday.ro denumit in continuare site-ul este aflat in administrarea societății YESTERDAY HOTELS SRL, cu sediul în: BUCURESTI, STR. DINICU GOLESCU NR 39, BLOC 5, SC 1, ET3, APT.13, SECTOR 1, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/4386/1995, CUI 7399406, atribut fiscal RO, email sales@yesterday.ro si numar de telefon 0737-001-008 societatea avand drept exclusiv de proprietate intelectuala asupra continutului site-ului, fiind denumita în continuare deținătorul site-ului/vânzător.


Inregistrarea rezervarilor

Serviciile hoteliere se pot rezerva numai in baza unei rezervar care se va procesa conform prevederilor de mai jos.


Comenzile sunt procesate si onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate.

Prin lansarea unei rezervari prin intermediul magazinului online yesterday.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operațiunile (electronic).


O rezervare plasata pe Site cuprinde:- bunurile regasite in oferta magazinului online yesterday.ro;- mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum si alte mențiuni speciale;- specificațiile Cumparatorului. Lansarea unei rezervari nu presupune si confirmarea comenzii.


Etapele in vederea finalizarii unei Comenzi si a incheierii Contractului sunt urmatoarele:

a. inregistrarea Comenzii prin generarea unui cod unic pentru fiecare rezervare inregistrata;

b. preluarea Comenzii de catre un agent al vânzătorului,

c. confirmarea Comenzii se realizeaza numai dupa verificarea Comenzii si a stocului. Aceasta confirmare se face exclusiv de catre un agent al vânzătorului, telefonic sau electronic (e-mail);

d. preluarea comenzii se face doar dupa receptionarea platii online


Vânzătorul poate anula rezervare efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:


a. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

b. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri in cazul platilor online;

c. datele furnizate de catre Client/Cumparator in cadrul formularului de rezervare sunt incomplete si/sau incorecte;

d. indisponiblitatea serviciilor hoteliere la data indicata de client


In cazul in care un serviciu hotelier rezervat de catre cumparator, nu poate fi efectuat din orice motiv de catre vanzator, acesta va informa Cumparatorul si va returna acestuia contravaloarea sau serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului.


Prețul și disponibilitatea serviciilor

Disponibilitatea si pretul serviciilor hoteliere sunt afisate in pagina speciala de rezervare online.


Facturare și plată

Prețurile serviciilor afisate in cadrul site-ului includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. Pretul și modalitățile de plata si termenul de plata sunt specificate pe site. Factura se va emite in momentul in care clientul incheie procedura de checkout.

Clientul va putea achita comenzile plasate exclusiv prin plata cu card bancar.

Datele cardului de plata al Clientului nu vor fi accesibile pentru deținătorul site-ului și nici nu vor fi stocate de catre de acesta. Procesarea plăților se va realiza prin intermediul procesatorului Netopia Payments.

În anumite cazuri, pentru mentinerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea rezervarii online, Clientului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente cardului sau.


Dreptul de retragere al cumpărătorului

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa anuleze o rezervare fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri.


Modificările serviciului

Deținatorul Site-ului isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe, temporar sau permanent, accesul la Site (in totalitate sau numai in parte). In acest caz, deținatorul Site-ului nu este raspunzator faţa de Utilizator sau faţa de o terţa persoana pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul paginii web.


Proprietatea intelectuală

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinţa de faptul ca toata creația grafică și conținutul Site-ului sunt proprietatea YESTERDAY HOTELS SRL.

Fac excepție informaţiile si elementele grafice inregistrate de Utilizatori, precum si semnele grafice aparținand altor entitați.

Utilizatorul accepta ca orice software folosit in legatura cu serviciile oferite de Site conţin informaţii confidenţiale si aflate sub drept de proprietate, fiind protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile.Utilizatorul se obliga sa nu reproduca, sa nu copieze, sa nu vanda sau sa exploateze serviciile, informaţiile si/sau materialele audio-video la care are acces ca urmare a utilizarii acestui Site, in parte sau complet.Utilizatorului ii este interzisa modificarea, inchirierea, cedarea, imprumutul, vanzarea, distribuţia sau crearea unor materiale derivate bazate pe serviciile sau programele folosite in cadrul Site-ului.


Acest Conţinut nu poate fi descarcat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afisat, vandut, licenţiat sau exploatat in alt fel in niciun alt scop, fara acordul prealabil scris al yesterday.ro sau al licenţiatorilor (daca este cazul). Licenţiatorii acestuia isi rezerva toate drepturile care nu sunt acordate expres in sau asupra Conţinutului lor.


Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot conține elemente ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului;

Specificațiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiințare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.


Limitele răspunderii

Utilizatorul accepta in mod expres ca deținatorul Site-ului nu va fi raspunzator pentru nici un fel de daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca deținatorul a fost anterior informat despre posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor yesterday.ro; acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului; declaraţii sau acţiuni ale unei terţe parţi asupra serviciilor Site-ului; orice alta problema legata de serviciile Site-ului.


Notificări și comunicări

Notificarile/comunicarile adresate utilizatorilor vor fi facute prin e-mail. Deținatorul yesterday.ro poate face notificari privind schimbarea Termenilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiinţari catre utilizatori in mod general, pe Site.


Forța majoră

Deținătorul site-ului nu este obligat a se conforma obligaţiilor prevazute in Termenii de Utilizare, ca urmare a unei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, alte acţiuni/inacţiuni de care administratorii Site-ului nu sunt responsabili.

©2024 Hotel Yesterday - Toate drepturile rezervate

×