Blogul Hotelului Yesterday

21 oct.

Pentru nunta ta nu ezita sa alegi un restaurant din Grozavesti

Ce poate fi mai frumos decat sa iti ogranizezi propria nunta si sa observi ca in final totul iese asa cum trebuie! Nu exista multumire mai mare!

Fa-ti o lista estimativa de invitati . Ia in calcul faptul ca cel mai des se intampla ca 20% din ei sa lipseasca din diverse „motive”.

Gaseste restaurantul care nu-ti impune un numar de persoane mai mare decat lista ta minus cei 20 %. Semneaza contractul de rezervare pe acest nr minim al tau, ca sa stai linistita. Poti mari lista ulterior ..dar mai greu o vei putea micsora.

Cauta-ti restaurantul potrivit dupa ce ai selectat cateva restaurante in functie de criteriile tale cele mai importante, cum ar fi ,de exemplu :minimul de persoane acceptat ,localizarea , aspectul , toalete curate ,bucatarie proprie , tipul de arhitectura (clasica, moderna sau rustica etc ) . Intereseaza-te prin cateva surse la indemana si despre calitatea serviciilor .

Inainte de semnarea Contractului de Rezervare , verifica toate Taxele impuse de local si noteaza-le. Alege un restaurant din Grozavesti.

Afla tot ce-ti ofera restaurantul si noteaza-ti ce cheltuieli mai apar extra .

Ai grija la ce ora programezi cununia religioasa. Evita decalajele prea mari intre ora de pe invitatia la Restaurant si ora de la Biserica. Te poti trezi cu invitatii déjà obositi si plictisiti .

Verifica sa ai suficiente locuri de parcare pazite la restaurant pentru invitatii tai si anunta ora estimativa a sosirii la Restaurant.

Fii atenta la degustarea meniului . Sfatul este sa alegi un meniu astfel incat toti invitatii sa fie multumiti . Nu alege sortimente prea sofisticate mai ales daca acestia provin mai mult din zone rurale, chiar daca gandesti ca-i vei impresiona, s-ar putea sa obtii efectul invers .Alege meniuri cat mai sanatoase si gusta-le tu inainte.Gandeste cat pentru toti invitatii tai. Un hotel din sector 6 ar fi alegerea perfecta pentru tot ce iti trece prin cap. Ce le-ar placea ? Afla daca ai persoane de alta religie ,lacto-vegetariene , vegane sau care tin regimuri alimentare din motive de sanatate si anunta Managerul restaurantului pentru a li se pregati acestora meniurile potrivite .

Afla daca sunt invitati care vin cu copiii si interesaza-te daca acestia solicita meniuri pentru copii.

Leave a Reply

SUNA ACUM