Blogul Hotelului Yesterday

11 sept.

Cum sa alegi un hotel Bucuresti

Daca de multe ori te-ai intrebat ce anume ar trebui sa te intereseze atunci cand alegi un hotel, acum ai ocazia sa citesti tot ceea ce te priveste cu privire la acest subiect.

Indiferent ca este pentru o noapte, un weekend sau o saptamana, in cuplu sau alaturi de familie, sederea la hotel trebuie sa fie intotdeauna minunata. Pentru a face alegerea corecta si pentru a profita din plin de sejurul tau, este bine sa iti iei cateva masuri de precautie inainte de a pleca la drum.

Nu sunt rare cazurile in care hotelurile practica tarife speciale , de exemplu, prin oferirea de patru nopti la pret de trei sau trei la pret de doua. Un mic week-end prelungit intr-o statiune este intotdeauna binevenit atunci cand ai cateva zile libere, de aceea incercati sa va bucurati de reduceri, care, in general, sunt interesante?

Sa mergi la hotel Bucuresti cu familia nu este intotdeauna usor. Pentru a ramane impreuna si a pastra in acelasi timp un pic de intimitate, aminteste-ti sa ceri camere comunicante sau „junior suite”, care au o canapea intr-o camera mica si care poate fi o solutie buna pentru a va bucura de sejur.

Stelele sunt de multe ori un criteriu de selectie in alegerea hotelurilor. Cu toate acestea, clasificarea poate fi depasita si, uneori, nu mai este o garantie suficienta, deoarece, contrar asteptarilor, exista multe hoteluri foarte frumoase, dar care nu sunt de referinta. Cum nu exista nici un control periodic, puteti gasi un hotel de „patru stele „, care sa fie de mult depasit si sa nu mai merite acest clasament. Ar trebui sa stiti, de asemenea, ca numarul de stele nu garanteaza neaparat prezenta unor elemente de confort , cum ar fi aerul conditionat, bazinul de inot, jocurile pentru copii. In orice caz, un hotel 3 stele Bucuresti este alegerea ideala

In aceeasi ordine de idei, mini-barul nu este un open bar, daca nu se specifica altfel. Cu toate acestea, unele hoteluri ofera gratuit oaspetilor pliculete de ceai sau de cafea. In mod similar, in toate cazurile, folositi fara teama produsele din baie pentru ca acestea sunt gratuite!

Leave a Reply

SUNA ACUM