Blogul Hotelului Yesterday

28 iun.

Cum alegeti un hotel in Bucuresti

Nu exista o clasificare general valabila a hotelurilor din pacate asa ca un hotel de 3 stele din Romania nu seaman cu 3 stele in Argentina, India sau Turcia. Exista anumite tari cum ar fi Maroc, Egipt sau Tunisia unde daca alegeti un hotel de mai putin de 4 stele s-ar putea  sa fie mai bine ca la 5 stele. Italia de exemplu prefera sa detina  hoteluri cu mai putine stele din cauza taxelor ce trebuie platite la stat insa serviciile oferite au standardele unui hotel superior.

Inainte de a alege un hotel in Bucuresti trebuie sa va ganditi la scopul pentru care dumneavoastra va aflati acolo. Daca sunteti in vacanta, de preferat ar fi sa optati pentru un hotel care va ofera cat mai mult confort. In cazul in care deplasarea dumneavoastra in capitala este cu scopuri profesionale si dureaza destul de putin ideal ar fi sa alegeti un hotel in Bucuresti de 2 sau 3 stele. Bineinteles, in cazul in care va permiteti, nimeni nu va poate obliga sa va cazati intr-un hotel cu standarde joase chiar daca  veti sta destul de putin.

Un hotel in Bucuresti ofera cat mai multe posibilitati in functie de cate stele detine. In acest caz, un hotel de 2 stele are destul de putine  oportunitati de a va oferi maxima relaxare. Acesta detine doar un mobilier simplu intr-un spatiu mic in schimb ce un hotel de 3, 4 sau 5 stele deja va ofera de la o camera mai spatioasa dotata cu TV, minibar, internet, apa carda si rece la orice ora, schimbarea prosoapelor si a lenjeriei de pat la 3 zile pana la parcare pazita si posibilitatea de a beneficia de servicii de agrement.  In cadrul unui hotel de 4 sau 5 stele va puteti relaxa la piscina sau puteti juca o partida de tenis. Pentru cei pasionati de sport exista sali de fitness dotate cu aparatura profesionala.

Daca  va aflati in sectorul 6 Bucuresti trebuie sa stiti ca variantele sunt multiple. In cazul in care doriti si sa serviti masa indicat ar fi sa alegeti un hotel de minim 3 stele deoarece doar in cadrul acestuia puteti beneficia de astfel de servicii. Daca nu doriti cazare ci doar sa va potoliti foamea, ideal ar fi sa gasiti un restaurant in Grozavesti deoarece aveti sansa de va relaxa intr-un ambient destul de placut.

Nici prin gand sa va treaca ca veti ajunge in Bucuresti si veti intampina probleme in alegerea unui tip de hotel in care sa va cazati. O varianta, de altfel si cea mai buna este sa va informati inainte cu privire la zona in care doriti sa stati. Puteti sa va faceti rezervarea online sau prin intermediul telefonului, bineinteles dupa ati observant cu atentie serviciile de care veti avea parte atata timp cat o sa stati cazati la hotelul respectiv. Nu uitati sa cereti detalii suplimentare cu privire la absolut tot ce va intereseaza.

Leave a Reply

SUNA ACUM