Blogul Hotelului Yesterday

12 iun.

Cazare in capitala – Hotel 3 stele Bucuresti

Doriti sa mergeti in Bucuresti si nu prea stiti unde sa va cazati? O solutie ar fi sectorul 6. Acesta dispune de hoteluri de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. In aceste conditii, va puteti caza fara prea multe griji la orice hotel in functie de ce buget aveti.

Fiecare dintre dumneavoastra va alegeti hotelul in functie de motivul pentru care va doriti  sa stati cazati, dar si in functie de cat timp doriti sa petreceti in sectorul 6 Bucuresti. Cu siguranta aveti un set de criterii personale care va ajuta sa va alegeti un hotel avand atatea optiuni la dispozitie. Este clar ca daca va ganditi ca veti sta cazati la un hotel de 5 sau 4 stele veti avea confort maxim. Poate fi asa sau poate nu. Stelele se acorda dupa un sistem bine pus la punct ce nu lasa loc de prea multe interpretari.

Indiferent de cate stele au, hotelurile trebuie sa indeplineasca o serie de conditii pentru a obtine autorizatia de functionare.  In spatiile de cazare temperatura nu trebuie sa depaseasca 25 de grade Celsius ( in sezonul rece 21 de grade Celsius),  trebuie sa se gaseasca in permanenta apa rece si calda la grupurile sanitare, toate spatiile de cazare trebuie sa beneficieze de lumina naturala directa dar si de aerisire iar personalul trebuie sa fie calificat si sa poata garanta pentru linistea si siguranta turistilor.

Un hotel de 2 stele trebuie sa va ofere cel putin lucrurile esentiale. Ar trebuie sa gasiti intr-un astfel de hotel prosoape, sapun, hartie igienica. In aceste tiputi de hotel lenjeria se schimba la 4 zile iar prosoapele la 3 zile. Confortul nu este unul sporit insa daca nu aveti de gand sa stati prea mult in sectorul 6 Bucuresti puteti alege un hotel de 2 stele pentru cazare.

Daca doriti sa va cazati intr-un hotel de 3 stele Bucuresti este bine de stiut cateva caracteristici ale acestui tip de hotel. Camerele duble au de regula 15 metri patrati si dispun de aer conditionat, internet, wireless, telefon, minibar frigorific, televizor si cuvertura de pat. La un hotel de 3 stele Bucuresti, lenjeria se schimba la 3 zile iar  prosoapele la doua zile. De regula, in baie se gasesc 3 prosoape de persoana, gel de dus, sampon si casca pentru baie, sisitem de apelare urgenta la receptie si covorase antiderapante. Trebuie sa existe locuri special amenajate pentru depozitarea bagajelor iar parcarea sa fie pazita.

In cazul in care alegeti un hotel de 4 stele ar trebui sa aiba minim 14 metri patrati iar angajatii au datoria de a va schimba lenjeria de pat si prosoapele la doua zile. Fiecare camera trebuie sa fie dotata cu seif , internet, TV, minibar, in baie trebuie sa existe uscator de par, halat de baie si papuci de unica folosinta. Restaurantul trebuie sa fie obligatoriu intr-un hotel de 4 stele.

Daca un hotel in Bucuresti de 5 stele este alegerea dumneavoastra, atunci trebuie sa stiti ca acesta  are o suprafata minima a unei camere de 20 metri patrati iar lenjeria si prosoapele se schimba la 2 zile. In baie veti gasi toate produsele igienice si cosmetice de care aveti nevoie  iar hotelul dispune si de parcare pazita si servicii de agrement cum ar fi o piscina, un teren de tenis sau o sala de fitness.

Indiferent care este solutia aleasa de dumneavoastra  ideal este faptul ca veti sti la ce sa va asteptati in functie de numarul de stele al hotelului pe care il alegeti.

Leave a Reply

3 × three =

SUNA ACUM