Blogul Hotelului Yesterday

11 Mai

Cum alegeti un hotel in Bucuresti – hotel 3 stele

Fie ca  va aflati cu treaba sau pur si simplu intr-o vacanta  prin capitala veti avea nevoie cu siguranta sa va cazati  la un hotel Bucuresti.

O clasificare a hotelurilor se face cu scopul de a unifica standardele  si in acest mod veti sti cu exactitate cat si pentru ce anume veti plati. Respectarea cerintelor definesc camerele standard si echipamentele, restaurantele si barurile, precum  si disponibilitatea la serviciile suplimentare. Un hotel in  Bucuresti de mai multe stele presupune un standard mai ridicat.

Daca veti alege un hotel de o stea trebuie sa stiti ca este destul de modesc in echipamente si acest tip de hotel ofera doar servicii de baza. Dimensiunea camerelor este foarte mica ,  acestea contin un pat,  o noptiera, un dulap si o chiuveta. Este posibil ca baia sa fie in afara camerei iar telefonul sa fie disponibil doar la receptie. Este posibil sa lipseasca restaurantul sau snack-barul.

Camerele unui restaurant de 2 stele sunt tot mici. Fata de mobilierul de baza au in plus baie proprie, telefon si TV. De regula, la aceste hoteluri micul dejun este inclus in pret si puteti gasi si parcare in apropierea hotelului.

Un hotel 3 stele Bucuresti va poate oferi deja un mediu mai placut. Toate camerele au baie proprie,  TV, telefon si aer conditionat. Serviciul de curatenie este prestart zilnic. Sunt schimbate zilnic prosoapele si lenjeria de pat. Hotelul de 3 stele dispune de parcare proprie si de restaurant. Deasemeni detin  Sali de conferinte , sala de gimnastica, aveti acces la internet in camera iar mobilierul este modern si confortabil.

In cazul in care alegerea dumneavoiastra este un hotel de 4 stele Bucuresti, acest tip de hotel presupune un standard ridicat  de servicii si facilitate. Detine internet, restaurant, sala de gimnastica si de conferinta,parcare si centre de afaceri.

Un hotel de 5 stele deja se poate numi hotel de lux si ofera servicii de inalta calitate. Aceste hoteluri ofera parcare pazita, room service 24/24,  iar receptia ofera suport in cel putin 2 limbi de circulatie internationala.

Printre tipurile de camere regasim:  camera single care este o camera cu un singur pat pentru o singura persoana, camera dubla  ce detine pat dublu matrimonial, camera twin care este o camera pentru 2 persoane cu 2 paturi separate,  camera triple room pentru 3 persoane, camera quad pentru 4 persoane, camera tip king ce detine un pat extra larg pentru 2 persoane si camera junior suite  ce  detine spatiu pentru 2-4 persoane.

Nu poate fi decat propria dumneavoastra alegere pentru ce tip de hotel veti opta asa ca luati in calcul toate oportunitatile pe care le ofera fiecare in parte si incercati sa decideti care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Leave a Reply

5 × 4 =