Blogul Hotelului Yesterday

11 mart.

Un eveniment de vis la hotel 3 stele Bucuresti

Fie ca este vorba despre un eveniment mai simplu sau unul cu pretentii, alege un restaurant de vis in cadrul unui hotel. In cazul in care vrei sa iti organizezi o nunta splendida, alege un local capabil sa iti satisfaca dorintele referitoare acest eveniment. Ia in calcul toate detaliile si fii foarte atent cu privire la orice amanunt. Aparent nesemnificativ, orice mic detaliu iti poate ruina evenimentul. Daca trebuie sa organizezi un botez, nu uita ca este primul eveniment din viata bebelusului tau.

Planifica din timp petrecerea de botez a copilului tau si documenteaza-te cu privire la localurile in care ti-ai dori sa aiba loc. Sa nu cumva sa lasi rezervarea localului pe ultima suta de metri! Gandeste-te daca vei invita doar apropiatii sau daca ai de gand sa faci o petrecere fastuasa, cu multi invitati la hotel 3 stele Bucuresti. De obicei, botezul se sarbatoreste cel mai devreme dupa ce copilul implineste trei luni. Intocmeste o lista cu toate persoanele pe care le doresti alaturi, astfel vei putea decide marimea salonului in care va avea loc petrecerea. Recomandat ar fi sa anunti invitatii cu cel putin doua luni inainte de eveniment pentru a avea raspunsuri sigure cu privire la prezenta acestora. Acest fapt te va scuti de nenumarate surprize neplacute! In cazul in care ai rezolvat aceste detalii, alegerea localului devine relativ simpla. Sa nu alegi un local prea mic in care oamenii se vor simti cel mai probabil inghesuiti.

Tine cont de numarul lor si nu va fi nicio problema. De asemenea, daca la petrecere vor fi multi invitati care vor dansa, alege un restaurant sector 6 cu ring de dans satisfacator. O sala prea mare in raport cu numarul invitatilor nu va da bine in poze. Alege sa faci acest eveniment la un salon 3 stele Bucuresti care sa transmita o stare de bine, optimism si fericire!  Fii atent la tot ce inseamna decor si fotografii. In viitor trebuie sa te simti bine atunci cand privesti fotografiile realizate la momentul respectiv. Daca te ocupi din timp de toate aceste aspecte, nu ai cum sa dai gres.

Leave a Reply

fourteen − one =

SUNA ACUM