Blogul Hotelului Yesterday

28 feb.

Cum alegem un restaurant in Grozavesti

Capitala este cel mai aglomerat loc din tara. Tocmai de aceea, posibilitatea de a lua pranzul sau cina in oras este mai mult decat reala. Nu avem niciodata destul timp sa ajungem acasa, iar serviciile de fast-food pot fi prea daunatoare pentru noi. Dar cum sa alegem un restaurant in Grozavesti, de exemplu, avand in vedere ca sunt atat de multe?

Uneori alegerea unui restaurant tine de specificul sau gastronomic. Alteori tine mai mult de recomandarile pe care le-am primit de la prieteni si cunostinte, iar alteori nici nu avem ocazia sa alegem noi.

Ca sa te ajut, am creat o lista foarte scurta si eficienta de intrebari care sa te ajute sa alegi un restaurant in Grozavesti care sa te multumeasca pe deplin.

1 – Cat este de ocupat?

Iti dau un singur indiciu – cu cat este mai plin, cu atat mai buna este mancarea. Este evident, nu? De c ear sta lumea la coada, daca mancarea nu ar merita acest efort? Pe de alta parte, daca intri intr-un restaurant si bate vantul, atunci mai bine ai pleca, pentru ca s-ar putea sa fii dezamagit cand vei vedea ca vei fi servit cu o mancare veche de o zi – doua.

2 – Unde merg cei din zona?

Oamenii au gusturi diferite, si este evident ca unii vor prefer un restaurant in detrimental altuia.

Cu toate astea, oamenii din zona tind sa mearga in anumite locuri, fata de altele – poate din cauza mancarii foarte gustoase, ori service-ul este impecabil, ori, de celel mai multe ori – ambele. Daca poti observa ca oamenii tind sa mearga in acelasi loc mai mereu, inseamna ca acolo este un loc si pentru tine. Ca sa te asiguri ca mananci ceva delicious, intreaba chelnerul care este preparatul lor cel mai popular si alege-l pe Acela. Vei avea garantia ca este si bun si proaspat preparat.

3 – Intreaba

Cea mai usoara metoda de a afla care este cel mai bun restaurant din Grozavesti este sa intrebi. Intreaba-ti colegii de serviciu, prietenii sau, in ultima instanta, cauta parerile oamenilor in mediul online.

Crede-ma, este mult mai usor sa gasesti un restaurant bun, decat ai crede la prima vedere.

Leave a Reply

4 × 1 =

SUNA ACUM