Blogul Hotelului Yesterday

11 feb.

Cum sa alegi un bun hotel in Bucuresti cand mergi in concendiu

Optiunile sunt nenumarate cand vine vorb sa alegem un bun hotel in Bucuresti, insa ca sa mai limitam numarul de alegeri putem sa aplicam cateva criterii de diferentiere. Poate ca nu este cea mai interesanta parte din planificarea unei vacante, insa este mai mult decat necesara – daca nu vei fi odihnit in timpul concediului, atunci care este scopul?

Un bun hotel din Bucuresti trebuie cautat in primul rand in functie de data la care planuiesti vacanta si in functie de perioada sa. Asa vei afla de la inceput ce hotel are camera disponibile in acea perioada. Apoi, in functie de ce planuri mai ai, poti cauta un hotel care sa aiba balcon, sau wi-fi gratuit, ori poate o piscina sau locuri de parcare din belsug. In functie de aceste preferinte vei gasi hoteluri mai scumpe ori mai ieftine – depinde doar de bugetul tau.

Daca planuiesti sa mergi si sa vizitezi capitala, atunci ar fi bien sa vezi exact unde este situate hotelul. Ce optiuni de petrecere a timpului exista in imediata apropiere sau daca mijlocele de transport in comun sunt aproape de hotel. Desi intr-o prima instant poate ca acest criteriu nu ti se pare important, te vei plictisi destul de repede stand doar in hotel.

Desigur, poate exact acesta este scopul concediului tau – sa te odihnesti; drept urmare un hotel care sa aiba piscina, sauna ori cine stie ce alt beneficiu iti doresti, este cel pe care trebuie sa il cauti. In plus, daca stii sigur ca nu prea vrei sa iesi din hotel, atunci va trebui sa cauti un hotel in Bucuresti care sa aiba si restaurant.

De asemenea, un aspect foarte important – alege un hotel care accepta check-in-ul la orice ora, mai ales in cazul in care ajungi noaptea tarziu, ori foarte devreme dimineata.

Alege criteriile care sunt importante pentru tine si alege hotelul potrivit pentru tine.

Leave a Reply

5 + 10 =

SUNA ACUM