Blogul Hotelului Yesterday

23 Ian

Restaurantul pentru nunta- elementul cheie al unui eveniment de neuitat

Primii pasi in viata in calitate de sot si sotie sunt prilej de mare sarbatoare, asa ca celebrarea nuntii este un eveniment de anvergura ce trebuie atent pregatit din timp. Unul dintre punctele de plecare in organizarea unei petreceri reusite o reprezinta alegerea unui restaurant pentru nunta. Se recomanda sa nu amanati sau neglijati rezervarea acestuia, deoarece va puteti trezi in situatia in care restaurantul visurilor este ocupat in data respectiva. Ar fi indicat ca inainte cu minim 12 luni de nunta rezervarea sa fie confirmata.

Totusi, inainte de a lua o decizie in acest sens trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte. Ganditi-va la un numar maxim de invitati de a caror prezenta sunteti aproape siguri si cautati-va un restaurant potrivit. Din fericire, restaurantele de nunti ofera mai multe saloane de evenimente, atat pentru nunti mai restranse, cat si pentru cele cu mai multi invitati. Este important sa adaptati localul dupa numarul de persoane, deoarece nu ati vrea sa inghesuiti 100 de persoane intr-o sala de 70. Reciproca este valabila, o sala va arata rece si prea putin animata daca veti avea 100 de invitati si capacitatea acesteia ar fi de 200. Trebuie sa cantariti foarte bine lucrurile, nu ati vrea ca invitatii vostri sa se simta inconfortabil.

Un alt aspect foarte important il reprezinta localizarea restaurantului in care va avea loc nunta. Atat pentru tine, cat si pentru cei care iti vor fi alaturi in aceasta zi, e confortabil ca salonul de evenimente sa fie bine pozitionat, sa fie usor de ajuns la el si sa aiba parcare. In mod sigur nu ti-ai dori ca in seara nuntii sa fie nevoie sa dai indicatii invitatilor tai in situatia in care ai opta, de exemplu, pentru un restaurant aflat pe niste stradute intortocheate.

Bineinteles, restaurantul in sine reprezinta punctul central de interes. Asigura-te ca este spatios, aerisit, curat, ca are un ring de dans generos si o sonorizare buna. Un avantaj ar fi si detinerea unei terase pentru relaxare. Mai mult, verifica daca meniul este suficient de variat si corespunde asteptarilor tale.

Urmatorul punct pe lista si inca unul foarte important ar fi posibilitatea de  a inchiria si camere acolo unde este restaurantul nuntii. Cu siguranta veti avea si invitati din afara localitatii care vor avea nevoie si de camere. Ar fi minunat pentru ei daca nu ar fi nevoiti sa faca drumuri suplimentare in acest sens, asa ca un hotel care sa aiba si restaurant nunta se dovedeste a fi o alegere potrivita.

Cu putina atentie la detalii si spirit de organizare, totul va fi bine si fericitul eveniment din viata voastra va fi unul memorabil!

Leave a Reply

19 − twelve =

SUNA ACUM